There was an error in this gadget

Sunday, January 24, 2010

Selamat Pagi Cikgu!

Good morning semua....
Lamer tak update blog nie almaklumla sekolah baru bukak....macam2 hal!
Yang paling best we all dapat Head Master baru!Mrs. Rozieana Lucy bt. Abdullah,friendly and happy go lucky person!Semua cikgu pon suker akan beliau.....SK Padang Changkat akan berubah menjadi lebih ceria dan maju pada masa akan datang ini!!!hahaha
Hari nie I terpaksa cuti jaga anak,pengasuh ader hal dan org2 yang diharapkan pun x dpt jaga budak2.So we all dah discuss nak tukar nanny.....kita nak hantar kat babysitter near the school jer!Mak mentua I pun dah setuju nak jodohkan pengasuh tue!Harap2 ok la....
Bosan pulak dok umah pagi2 nie...Nana tido tak bangun lagik...Auni pulak baru jer tido balik lepas letih golek2 main2 seorg!Ayah Ben baru kuar gi tgk kolam kat Bukit merah...cadang nak ikut tapi partner beliau ader...malas nak join ler hal2 laki2 nie kan....
Ok la..I nak gi tgk email lah kejap,dengar citer PPIM Negeri tak terima email untuk report PPIM daerah yg I buat,nak kena nie...hahah
Ok lah guys...bye bye

No comments: