There was an error in this gadget

Wednesday, December 23, 2009

Happy 4th Anniversary....

Assalamualaikum semua...
Pengumuman semua rakyat jelata...hari nie genap 4 tahun I and Mr. Ben kawen....pejam celik pejam celik udah 4 tahun dok bersama...dah ader anak dua...comel2,nakal2,girl2...he he
Hari nie Mr.Ben balik bawak kek coklat SURPRISE!we all celebrate kat umah Bota ngan mak apak,Oyang..kema pun ader selaku jurukamera..ha ha nanti nak suruh dia upload gambo cepat2!Firstly tak ingat jugak sebab ayah Nana tue ader kursus sehari kat Ipoh,so we all anak beranak lepak kat umah Bota...then Maghrib baru beliau sampai buat surprise...best tul kenyang makan kek ajer!Then balik singgah kat cidec,umah kok nyah kirim kek kat anak2 sedara 4 dara tue!haha makan kenyang2 ek...Sakarang dah 2am,berjaga nie bukan aper,Kak Yong Nana tue x nak pejam mata,petang tadi tido kemain ate udah la stayup kejang anak mata dok teman dia tgk katun la.....harap sket lagik dapat lena...sok mesti bangun lambat la anak dara I seorg tue!ha ha

No comments: