There was an error in this gadget

Monday, October 27, 2014

Sunday, March 24, 2013

Happy school holiday.....

Assalamualaikum,
Di harap semua yg mengenali diri ini sentiasa sihat dan dirahmati Allah SWT,InsyaAllah!
Telah sekian lama tidak mengaktifkan diri dlm nukilan blog ini,hari ini tetiba terpanggil untuk meng'update'kannya....he he
So,Isnin 25 Mac ni bermulanya cuti sekolah...so mcm biasa hari ni mulakan hari dgn masak sarapan untuk famili,baby bun bueger n milo saje!So sume kata sedap>>>lega...

Thursday, December 8, 2011

Snap sana sini....






New baby,so soon...coming soon!!

Selamat petang...
Terima kasih en Ben,setelah lama di rantauan,balik bawak jemput pisang sedap untuk we all....he he Lebiu!!!!
Now I'm 32weeks preggy mom...hari ni rasa ok sket le rasa pinggang ni setelah membuat beberapa senaman di utube!!he he thanks...
For my 3rd baby preparation dh siap,xde ape perlu dibeli lagi,sbb dh scan 90% doktor kata I'll deliver a baby girl...he he so my 3rd gugurls.....he he
Just pray for me,semua selamat bila tiba masanya nnt.....Amin.....

Friday, August 12, 2011

Salam Ramadhan 1432 H....

Assalamualaikum....
Alhamdulillah setelah 11 hari berpuasa,saya rasa bersyukur kerana dapat bersama Ramadhan kali ini,mana taknya macam dugaan dan ganjaran yg diaalami.....itu semua adalah pengorbanan yang perlu dilakukan untuk diri dan keluarga...
Alhamdulillah,mak ngan apak dah selamat ke tanah suci utk menjalani ibadah umrah di sana,En Suami pula bekerja meninggalkan kami hu hu hu demi sesuap nasi....he he he itu dah biasa!!
Semuanya berjalan lancar...yg penting ada satu berita gumbira!!he he Rahsia...nnt I kasik tau!!So sempena bulan penuh barakah ini,saya gunakan dengan sebaiknya insyaAllah....harap ia diredhai dan diberkati olehNya...aminnn......

Thursday, April 28, 2011

Karnival bahasa 2011


salam 1 Malaysia semua...
dah lame beno idok menaip utk update blog nie,tp hari ni terlintas pulak nak menaip,maklum le dah 2 hari modem rosak,hr ni alhamdulillah dah dpt tuka yg baru....
Semalam, SKPC telah menyertai Action Song...dukacita x dpt menahan kejuaraan last year....but puas hati semua yg tgk kata kompom menang!...hu hu tp x menang....sedih...So hari ni kami tenaga pengajar nak jugak tahu pesal le x menang sbb budak2 sgt sedih sbb x menang...(biasalah kan..nama pon budak2) So dari one of the judges kata kami punya team,nyanyi menjerit...then gaya x sama serentak....ok la kami pasrah...so next year buat step ala kadar tp budak boleh sama gaya deme tue?
Hah lupe pulok....tp yang agak bestnye...kami sempat panggil CikguShidadari Parit yg glamor tu utk snap gambo!!!Then sempat jugak borak2 ngan beliau...Nana pon nak bergambo jugak dgn beliau...he he begitu le alkisahnye sepetang berkarnival dan bersosial..

Friday, December 10, 2010

More Surprise more Sayang...

Assalamualaikum pembuka bicara,
Salam disambut senyum terukir,
sudah lama tidak bersua,
Jangan x ingat jgn x pikir....erm...ntah aper2 la pantun nie,tetiba je rasa nak berpantun...

hai to all...
Long time no see,asyik berFB sampai lupa nak upDate blog,tp tak tau nak citer ape pun cuma nak kongsi cerita gumbira...
tanggal 4 Nov-my besday,best,tp no present....rupanyer ader hadiah GemPak 3 in 1,ha ha nak tau?check kat gambaq dlm FB..ha ha
Tanggal 10 Dec-Got C3...huh hadiah anniversary yg tercepat pulak...maklumla nnt 'beliau' x der di tanah air utk rai our ulangtahun kawen...hu hu sedih but its ok,yg penting kami sekeluarga happy ever after,insyaallah....amin!