There was an error in this gadget

Tuesday, September 23, 2008

Jalan jalan Cari Makan!

Today got gaji and bonus!
Best mmg la best tp. seems nak raya nie of course la expenses pun double!
Tapi apa yg penting,juadah iftar hari ni must be different la coz we'll iftar ajma'i at my aunt's new house at Titi Gantung!So,my love and I decided to buy some kuih at Batu Gajah Pasar Ramadhan.Since Ramadhan we all tak mai lagi ke sini,nampak byk betul kuih,mcm2 ada!Teruja sungguh,kat Sri Iskandar tak la byk cam gini!Then, got Ikan Rebus too,so nice la coz Si kenit I suka sgt makan ikan rebus goreng!Setelah tawaf satu paso tu,we bought ayo tebu,kuih cara berlauk and some popia basah,ikan rebus tu I buat stok kecemasan for sahur!he he Lastly,we are going back to Sri Iskandar to fetch Si Kenit kat Taska!Bye bye...

3 comments:

Miss Jaz said...

wah,best la ye dpt gaji&bonus..bleh ler blanjer i yang tak bergaji ni...he..he..

Desperado said...

Betul betul...gaji dan bonus dah dekat 4 ribu..huiyoooo!!!!
Tolong saya carikan ikan pekasam!

s/u peperiksaan said...

ikan pekasam lepas raya boleh?bonus dah licin kasik kat pa & ma ler! he he