There was an error in this gadget

Sunday, October 12, 2008

A day before raya!

Cerita before raya yg paling best.Why? sebab last minute shopping nie kadang2 untung jugak sbb salenye luar biasa!stock clearence la konon!
Tapi we all pulak ajak famili abg ipar yg dok kat Klebang join last minute shoppping kat Gerbang Malam Ipoh Town la!Si kenit I ni pun kemain aktif mlm2 gini maklumla ader
babysitter yg best dan sedia berkhidmat!Angah Aliff Zaimi!Letih marayap singgah isi perut kat TKK, amboi meriah betul food court nie malam2 siap ader air pancut warna-warni then Si Kenit I nak join main buai! Takper la layan ajer la janji tak meragam!Actually merayap malam2 nie bukan apernyer,tunggu maksu Ana ngan Acu Kema yg on the dlm bas dari Nilai tak sampai2! Jenuh tunggu dema sampai kat Medan Gopeng kul 2 pagi tue!

4 comments:

farid said...

Aku rindu kat Perak..Ipoh tmpt destinasi wajib aku fly dulu time duk ASRAMA..ckp je kat mana kami x pegi,dah lama rasanya aku meninggalkan bandar IPOH,sekali sekala balik rasanya sungguh asing bagi diriku..BOTA,PARIT,SERI Iskandar tempat aku bersantai semasa tunggu SPM..bawak motor merata tapi xde lesen..kahkah..Bila lah agaknya aku nak pulang ke tempat asal ku ye..Insyaallah masanya akan tiba jua..

Salam Perantauan,

s/u peperiksaan said...

hai,ader kemajuan member I nie,view gambo,hensem ek?
Bila kita nak repeat bowling?
Training sesiap ok!! he he

Anonymous said...

salam...mane gambo raye??
hehe..jgn lupe letak gambo i yg cun ni..hehe-cu kemal

Anonymous said...

oh kakar ipar ku seorang blogger????????