There was an error in this gadget

Sunday, June 20, 2010

Back to school...

Salam semua,
Firstly,Selamat kembali ke sekolah diucapkan kpd semua pendidik dan anak2 didik,dgn bermulanya episod se1/2 tahun yg baru!!!secondly,saya nak ucap thanks kpd semua member dan famili yg telah byk memberi support sepanjang tempoh pantang,keguguran itu mmg amat menyedihkan tp kena pasrah,dah xder rezeki Nana and Auni utk dpt adik tahun ni...But Mak and Ayah redha.....
So,setelah lama bercuti,rasa kekok pulak nak ke sekolah esok,tp rindu pulak nak membebel,dah lama peram habit nie...he he nak buat mcm mana,genetik turun temurun agaknyer!!!
Perkara pertama pagi esok,perlu ceria dan bersedia utk menglangkah masuk ke kelas dan mengklorokkan kembali ingatan matematik anak2 muridku itu....huh...dah agak deme mesti byk lupa itu dan ini....tak pe la,itu la pon tugas guru kpd murid ye dakk...
For the UPSR,saya telah rancangkan beberapa strategi utk menaikkan lagi peratus lulus anak didikku itu...ha ha wait ajer lah!!!Kepong...gempor....ketuk2 sket...jerit2 sket...boleh ker?
Ok la guys,kita jumpa lai nnt,nak tido dah nie,tak sabo nak pegi assembly esok!!!Good nite!!

No comments: