There was an error in this gadget

Wednesday, January 7, 2009

Sedih jugak...

Assalamualaikum everybody!
Setelah sekian abad blog I ni terperap,now ader jugak masa nak update!
Now,I'm here...di sekolah baru SK Padang Changkat!Ader Internet la tapi kabel satu ajer boleh guna...he he...so boleh la kalo free menyelinap kejap kan!
Aper kabo org SK Sg. Galah?I nie sedih jugak tinggalkan kome tue,tp nak buat mcm mana ek udah terpaksa ek...he he...
Anyway kepada kome semua Selamat Buat Azam Baru,I kat sek baru nie azam baru jugak ler...

2 comments:

Miss Jaz said...

kalu udah seronok kat sna jgn le lupe teman kat sksg nih..

JHaZKiTaRo said...

a'kum.. salam dari bumi Dublin, Ireland.. saje2 je lompat2 blog org.. :)